Vers van de pers

Het leuke aan werken in communicatie, film en media is dat je nieuwe werk zo lekker zichtbaar is. En dat je het dus gemakkelijk met iedereen kan delen. Hier vind je het laatste Groen Konijn-nieuws.

Vers van de pers

Het leuke aan werken in communicatie, film en media is dat je nieuwe werk zo lekker zichtbaar is. En dat je het dus gemakkelijk met iedereen kan delen. Hier vind je het laatste Groen Konijn-nieuws.

Employer Branding voor Enexis

Via Steam werkte ik mee aan een nieuwe employer branding-campagne voor netbeheerder Enexis: video’s, social-uitingen, banners en offline uitingen. De boodschap? Met energie kan het!

Olga Ponjee’s boek is uit…

… en ik mocht de cover ontwerpen! Olga wilde het omslag graag de feel geven van een oude omnibus, alsof het met goud op linnen was gedrukt. En dat idee pakte heel goed uit in print. Of, in de woorden van Olga: “Die cover messed echt wel met je hoofd!” Oneindig is gedrukt als limited edition 50 exemplaren, maar je koopt de losse delen ook gewoon als e-book.

Nieuwe wervingscampagne voor de politie

Ik werkte mee aan een compleet nieuwe campagne voor de werving van agenten: Waarom zou je? (Steam/DPPLR). Met een TVC, online video’s, artikelen, DOOH, online ads en socials. Check de video’s hier!

Vernieuwde content it.kombijdepolitie.nl

De content over data science en cybercrime op it.kombijdepolitie.nl was aan vernieuwing toe. Ik schreef de artikelen en begeleidde de totstandkoming van de video’s (Steam/UHU).

Cursus Cinematic Digital Illustration afgerond

Waar een lockdown voor de kerst al niet goed voor is. Ik deed een cursus Cinematic Digital Illustration van Izzy Burton en man, wat was dat leuk! Hiernaast een sneak preview, voor de hele tekening klik je door naar m’n spullen.

Waarom bleef je niet voor mij? wint Student Academy Award

De Nederlandse afstudeerfilm Waarom bleef je niet voor mij? van Milou Gevers (30) is donderdag in Los Angeles bekroond met de studenten-Oscar. De film won de ‘Golden Medal’ in de internationale documentaire-categorie van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

Politiegame gelanceerd

Eens meemaken wat er allemaal bij agentenwerk komt kijken? Voor de politie ontwikkelden Steam en IJsfontein samen de mobile game Badge Academy. Nu te downloaden in de appstores.

Meer weten? Kennismaken?

Voor een complete lijst van projecten waaraan ik gewerkt heb, check je m’n CV.
Wil je eens praten over jouw project? Stuur me een berichtje!