Hallo!

En welkom hier, had ik dat eigenlijk al gezegd? Sanne Houwing, dat ben ik dus. Vanuit m’n werkplek in Amsterdam help ik je met veel plezier aan goeie concepten, copy en spullen.

Hallo!

En welkom hier, had ik dat eigenlijk al gezegd? Sanne Houwing, dat ben ik dus. Vanuit m’n werkplek in Amsterdam help ik je met veel plezier aan goeie concepten, copy en spullen. Dat doe ik onder de naam “Groen Konijn”.

Direct bellen voor:

Buitenland

Ik hou wel van een avontuur op z’n tijd. Dus heb je een project over de grens? Ben ik voor in! Ik versta redelijk Frans en Duits, spreek vloeiend Engels en kan aantoonbaar linksrijden.

Stop motion

Sets op schaal? Props in miniatuur? Ik ga graag voor je aan de slag of op zoek. Oh en als ik dan ook nog aan je armaturen mag zitten, helemaal leuk.

Handprops & grafisch

Zoek je iemand voor de combi van handprops en grafisch werk? Ja! Doe ik! Laat me even m’n agenda checken.

Find the flag

Ik bouw graag digitale speurtochten door de krochten van het internet. Met verstopte aanwijzingen in video en audio, in puzzels, op landkaarten en in code.

Koffie

Zwart of cappuccino. Hier om de hoek, bij jou op kantoor, of op afstand. Leuk om kennis te maken. Want jij doet vast heel leuke dingen waar ik nog helemaal niet aan denk.

Ik ben ook digitalig

In 2014 rolde ik van de filmacademie en was ik ineens gecertificeerd creatief. Maar ik had toen ook al vier jaar als SEO-copywriter gewerkt en vier jaar in de IT. En die achtergrond is heel fijn, want ik schrik bijvoorbeeld niet van nieuwe software of een beetje code. Ik vind die extra complexiteit juist leuk. En misschien is dat wel precies wat je zoekt? Voor je chatbot of je point & click adventure? Bel me!

Ik ben ook digitalig

In 2014 rolde ik van de filmacademie en was ik ineens gecertificeerd creatief. Maar ik had toen ook al vier jaar als SEO-copywriter gewerkt en vier jaar in de IT. En die achtergrond is heel fijn, want ik schrik bijvoorbeeld niet van nieuwe software of een beetje code. Misschien is dat wel precies wat je zoekt? Voor je chatbot of je point & click adventure? Bel me!

En eh… Dat groene konijn?

Lang geleden, toen ik zeventien was en het internet nog herrie maakte, was ik veel te vinden in de metro van De Digitale Stad. Dat was een text based online wereld waarin je kon praten met wildvreemden, huizen bouwen, digitaal trouwen en met koeien gooien. Fantasie, techniek en taal kwamen er samen. Ik programmeerde er een groen konijn dat overal waar we samen kwamen, plukken pluis verloor. 

Heel veel jaren later vonden archeologen met behulp van kunstmatige intelligentie een konijn met drie oren vonden tussen de Nazca-lijnen in Peru. Toen ik ‘m zag was het liefde op het eerste gezicht. Had ik al verteld dat ik na m’n bachelor kunstmatige intelligentie ook een half jaartje archeologie heb gestudeerd? Een konijn van tweeduizend jaar oud, met een hoofd als een televisie, dat met behulp van AI is gevonden… Dat is nu dus mijn mascotte. En “Groen Konijn” de naam van mijn bedrijf.

Meer meer meer

Meer weten? Lunchen?