Man, lekkere copy.

Teksten waar je blij van wordt. Die optellen van boven tot beneden. En die dan precies zeggen wat je zeggen wil. Verhalen die aanzetten tot actie. Teksten die je voelt. Met geen woord te veel. Of juist nét dat beetje extra. Dat je denkt: man hee joh, da’s lekkere copy.

Man, lekkere copy.

Teksten waar je blij van wordt. Die optellen van boven tot beneden. En die dan precies zeggen wat je zeggen wil. Verhalen die aanzetten tot actie. Teksten die je voelt. Met geen woord te veel. Of juist nét dat beetje extra. Dat je denkt: man hee joh, da’s lekkere copy.

Heb jij een goed verhaal?

Dan help ik graag om het goed te vertellen. Inhoudelijk ben ik gemakkelijk enthousiast te krijgen. Als het maar echt ergens over gaat. En dan volgen de woorden vanzelf. 

Ik spreek een aardig woordje IT

Op zoek naar een copywriter met een technische achtergrond? Gevonden! Je kunt me veilig loslaten in je CMS of je change managers laten interviewen.

Zijn er filmmakers in de zaal?

Soms wil je grafische props waarvan de tekst ook echt in beeld kan. Kranten, dossiers, boekomslagen? Goed nieuws! Die maak ik voor je. Zonder spelfouten.

Mijn woorden, jouw tekst

Je teksten moeten van jou zijn en niet van mij. Daarom gaan we samen op zoek naar de kern van wat je zeggen wil. Naar de optelsom achter je boodschap. Hebben we die? Dan is het zoeken naar die verfrissende insteek om jouw doelgroep echt te bereiken. Je verhaal weer op te bouwen met exact de juiste woorden en om te zetten in een poëtische voice-over of een prikkelende longread. En dat kun je dan weer met een gerust hart aan mij overlaten. Want woorden vinden is m’n vak.

Longread

Geluidsstudio Soundcircus is al dertig jaar gespecialiseerd in het vinden en opnemen van stemgeluid. Maar helemaal nieuw is dat ze nu ook stemmen máken met behulp van hun Soundcircus Intelligent Speech System. ALDI had de primeur met een unieke eigen AI-reclamestem. En daarover mocht ik ze bij Soundcircus het hemd van het lijf vragen voor een longread op hun website.

Werkenbij-interviews

Ik vind het altijd leuk om mensen te horen praten over waar ze goed in zijn. Dus toen GVB me vroeg of ik interviews wilde doen voor hun werkenbij-site, hoefde ik niet lang na te denken. Ik sprak Özgür over hoe hij de Noord-Zuidlijn repareerde, Günther en Joël over hun tramlijn en leven samen, en interviewde ook Renate, Tsi-Jan en Johar over hun baan bij GVB.

Complete campagne

Via Steam sprak ik met de allerleukste IT’ers van de politie en maakte online artikelen, scripts voor video-testimonials en een overkoepelende video over IT bij de politie. Tel daar het maken van serious game #CRIMEDIGGERS bij op, plus alle social copy, take-overs, conversational banners… En je hebt een opdracht naar m’n hart. Spannender wordt IT nog steeds niet.

Dit kan ik voor je doen

Voice-over

Schrijven voor gespitste oren. Dat doe ik voor je reclame, video of podcast.

Redactie

Jouw verhaal, net even anders? Ik help je met de vorm en de inhoud.

Short copy

Grote impact in weinig tekens. Laat me puzzelen tot het raakt.

Interview

Ik vertaal jouw woorden naar je doelgroep, voor long copy of voor social.

Dialoog

Echte spreektaal voor games, bots of conversational banners.  

 Agenda’s checken?

Heb je een project waaraan ik kan bijdragen? Stuur me een berichtje, dan check ik m’n agenda.